Sök inlägg

söndag 19 augusti 2018

Istället för döstädning

Det har ju blivit så populärt att döstäda.

Det går ut på att man ska städa undan alla prylar som man inte behöver. Detta för att göra det lätt för arvingarna när man ska stärva av. Sen ska man sitta där i ett kalt tråkigt hem och invänta döden. Låter väl kul?

Nej det där är garanterat ingenting för mig. Ju fler onödiga prylar jag har desto bättre mår jag. Och den dagen jag lämnar in då ska väl barnen ha nåt att göra.
Tänk vad roligt dom ska ha när dom går igenom mina vinylskivor,cyklar, verktyg och frösamlingar.

Men man kan ju planera inför ålderdomen utan att döstäda.

Jag har ju gjort mig skuldfri till att börja med. Det känns bra eftersom det är ytterst osäkert om jag får nån pension. Sen dök det opp en billig rullator på en aktion, 50 spänn bara. Vem vet vad en sån kostar när jag behöver den?
Sen lyckades jag komma över en billig likkista för under 2 lakan. Den var faktiskt oanvänd också.
 Den ligger på logen och väntar på döden skulle man kunna säga.

Nästa steg blir att börja samla på döda åldringars överblivna mediciner. Då slipper jag ju gå på apoteket när jag blir gammal.

Rullatorn

Kistan

6 kommentarer:

 1. hahaha .. nog för att jag gjort mig känd för att samla på nästan ALLT och lite till, men du slår mig med hästlängder.

  Jag har i och för sig sneglat lite efter en begagnad rollator som går att pimpa till något alldeles extra glamouröst och iögonenfallande men har aldrig kommit till skott.

  Men när det gäller gamla möbler, bilar, kläder, bra-att-ha-saker och kanske-bra-att-ha-saker, minnessaker, gömda-saker-jag-helst-vill-glömma
  och saker jag älskar men inte vet vad jag ska ha dem till, där blir det dött lopp. Men en "träfrack" ... den kommer jag nog aldrig att kunna matcha :-D

  Jag bugar mig för Mästaren i grenen Samla Grejor och Mojänger!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att det finns fler än mig som är lite galna :)

   Radera
 2. Stort tack för ett hjärtligt skratt!

  SvaraRadera
 3. Så rätt. Så bra.//tompas11

  SvaraRadera
 4. Borde du inte ha en terränggående rollator med stora hjul istället för billighetsgrejen?

  SvaraRadera