Sök inlägg

torsdag 10 november 2016

Rysskräcken.

Vi brukar skoja om dumma Redneck-Amerikaner.

Dom som beväpnar sig till tänderna för att patrullera nån avkrok i södern med ett gammalt ruckel på, i total skräck för att dom ska bli attackerade av utomjordingar eller kommunister.

Vi brukar ruska på huvudet åt hur USAs regering kan vara så tokiga att dom säljer skjutvapen till sin egen korkade befolkning...Det skulle vi aldrig göra i Sverige...Här får inte hederliga svenska medborgare köpa skjutvapen hur som helst...Nej här säljer vi våra Svensktillverkade vapen till terrorister och diktaturer som Saudi-Arabien...Men det är ju skillnad..
För vi har ju en Feministisk utrikespolitik.

Men nu har Trump blivit president i USA och då sitter hela Sveriges befolkning som rednecks och skakar av rädsla över att vi inte har några skjutvapen att beväpna oss med när Putin och Trump kommer och tar oss....För Trump har antytt att han vill samarbeta med Putin.
Jag trodde i min naivitet att det var bra med en Amerikansk president som vill samarbeta med Ryssland istället för att ständigt hota dom med repressalier, utfrysning och vapenskrammel.
Men vi har vant oss vid illusionen av att dom galna Amerikanerna skulle hjälpa oss mot dom fasansfulla Ryssarna...
Så vad händer nu ?
Ska vi sitta här ensamma utan bundsförvanter och vänta på att strömmen klipps och Tanksen börjar rulla in alltmedan Löfven och Fridolin schabblar bort våra egna vapen till IS och Saudi-Arabien ?
Men hur hemskt kan det bli egentligen ?
Lite svårt att lära sig Ryska skulle jag tro..Men annars vete tusan om det blir nå sämre...Våran bostadsbrist är ju snart i nivå med den Ryska...Problemet med att polisen inte fungerar skulle nog lösas direkt...Slut på bilbränder och stenkastning...Sjukvåden skulle komma opp i Rysk standard..Kriminalvården skulle bli jättebillig när alla skickas till Sibirien och flyktingpolitiken skulle garanterat styras opp...Dom Ryska alkoholvanorna är vi ju redan på god väg att fixa till...Feministerna kan få det lite jobbigt det får jag medge..Jag gråter en skvätt.

Men tänk om Trump och Putin börjar gulla med varann?

Vi skulle bli en helt ointressant bananrepublik i utkanten av Europa som ingen bryr sig om när spänningen mellan stormakterna försvinner.

Hur hemskt kan det bli ?


4 kommentarer:

 1. Hej.

  Det är lugnt.

  Tack vare den unika och unikt bedrivna invandringspolitiken är Sverige nu välförsett med redan stridstränade personer som inte sällan förfogar över sin egen utrustning som är vana vid strid i bebyggelse.

  Frisk mod i gossar blå!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde känna mig trygg och lättad av det beskedet.... Men något skaver..Jag vet inte riktigt vad.

   Radera
 2. Vem av den får Nobels fredpris först? Eller kanske dom får dela på det?

  SvaraRadera
 3. Ja, vad händer nu? Det ska bli intressant att se.
  Tror dock inte att USA är det vi i första hand bör oroa oss för. Vi har ju Löfven. Där kan vi snacka orosmoment.

  SvaraRadera