Sök inlägg

torsdag 25 februari 2016

Biografstolar

Jag har länge letat biografstolar till min lilla biosalong.

Antingen har dom varit i Stockholm eller Göteborg eller också har nån hunnit köra dom på tippen eftersom dom bara var i vägen.
Men nu hittade jag 6 stycken i Grängesberg, Rätt färg som matchar dom vinröda gardinerna i biorummet var det också.

Tog pickuppen och drog till Jan Granqvist i Grängesberg....Det visade sig vara en mycket trevlig Karl som samlade på lite av varje. Han hade fått chansen att tömma en biograf och hade massor med fräna prylar.Bland annat en jättestor biljettkur som man går in i när man ska köpa biljetter. Några gamla Corvetter hade han också. Han hade även köpt en gammal skola ett stenkast bort ,som han skulle ha till garage...Gamla hus kostar ingen ting på såna här platser.

Jag lastade betalade och fick en extra stolfjäder och en gammal tom filmrulle i bonus.
Nu måste jag bygga om biorummet lite så jag får plats med stolarna.
Visserligen borde jag börja kapa och klyva ved,reparera några bilar och en massa andra grejer. Men vad ska man göra när huvudet är fullt av galna projekt  och min hjärna hela tiden felprioriterar.

4 kommentarer:

 1. Jättefina! Jag förstår att det var svårt att anlägga en bitter ton i det här inlägget. Jag kommer dock att fortsätta läsa, även om det förvandlas till Plyschpittens Mysblogg. Carpe Diem!

  SvaraRadera
 2. Har du varit uppe i Kloster och kollat in Mats biograf? Vi har haft ett par mopedutflykter dit med Isgaraget. Vi såg bland annat filmen om Salaligan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det har jag inte,men det vill jag gärna.

   Radera