tag:blogger.com,1999:blog-1137185647027448265.post8259236917763271765..comments2024-03-16T15:09:54.890+01:00Comments on BITTERPITTEN: Ät Svensk giftig matBITTERPITTENhttp://www.blogger.com/profile/07072537068636804069noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1137185647027448265.post-36904866150663551902019-08-16T10:41:44.573+02:002019-08-16T10:41:44.573+02:00Ja, det är hyckleri. Se på hönsen t.ex. när man fi...Ja, det är hyckleri. Se på hönsen t.ex. när man fick kritik för burhöns blev det modernt med "lösgående höns, inomhus" hönorna slapp förvisso burarna; men inte fan har de fått plats att ta sig en promenad. Nu föds grisar upp på samma sätt, i en fabrik där de inte har plats och bits och dödar varandra. En gris"bonde" i Kalmarområdet fick nyligen tillstånd att bygga ut för ytterligare 4000 grisar.Prebenhttps://www.blogger.com/profile/06845366162476615597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1137185647027448265.post-3605375708883857162019-08-15T20:14:51.095+02:002019-08-15T20:14:51.095+02:00Jo, jag fattade!
Men antibiotikaanvändningen ( gäl...Jo, jag fattade!<br />Men antibiotikaanvändningen ( gäller ej strömming...) torde vara betydligt mindre i Sverige än i EU.<br />EU, Belgien apropå det.<br />Varken i restaurangen i Kosta Boda, Furusundsvärdshus eller i Östersund serverades Belgisk öl. Eller Tjeckisk.<br />Östersund, ja.<br />Den där Uzbeken missade oss med en 21 timmar.<br />Ödet.skepparnhttps://www.blogger.com/profile/16427725828834955720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1137185647027448265.post-65184199748831157712019-08-15T19:18:26.200+02:002019-08-15T19:18:26.200+02:00Jo jag vet det,men min poäng är hyckleriet att Sve...Jo jag vet det,men min poäng är hyckleriet att Svensk mat är bättre. Vilket jävla liv det blivit om vi köpt utländsk fisk med lika mycket gift i.BITTERPITTENhttps://www.blogger.com/profile/07072537068636804069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1137185647027448265.post-17911363141820358262019-08-15T17:56:33.243+02:002019-08-15T17:56:33.243+02:00Nja, en gång i veckan klarar man strömming!
Om nu ...Nja, en gång i veckan klarar man strömming!<br />Om nu Livsmedelsverket skriver det kan du nog äta det varje dag.<br />Fast inte tonvis!?skepparnhttps://www.blogger.com/profile/16427725828834955720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1137185647027448265.post-65333490835376619262019-08-15T14:28:23.779+02:002019-08-15T14:28:23.779+02:00#cypriotiskost #Haram =)#cypriotiskost #Haram =)Hexanmexanhttps://hexanmexan.wordpress.com/noreply@blogger.com