Sök inlägg

söndag 28 september 2014

Telefonförsäljare del 2

Här har ni en länk till Telefonförsäljare del 1

Nu har det börjat ringa telefonförsäljare igen,trots NIX telefon.
Oftast är det ingen i andra änden när jag svarar,men när det väl är det så låter försäljaren som om han jobbade som skitpratare på Mix Megapol. " Hallååå där Danne!!!  Hur står det till i Sääääter ???  Det hänger och slänger va ??? "
Jag heter egentligen Dan,men när nån helt främmande telefonförsäljare kallar mig för Danne då blir jag BITTERPITTEN.  " Va fan vill du" fräste jag...."Du har varit med i en tävling på nätet och vunnit en fantastisk rakhyvel" säger säljaren,och fortsätter " Inte lätt att hålla reda på allting man gör på nätet va? Vi har mailat dig också men mailet kanske hamnade i din skräppost "
" Du jag vill inte ha nån gratis jävla rakhyvel, för det slutar alltid med att jag blir prenumerant eller blir med i nån klubb som jag sen får sitta halva dagen i telefon för att gå ur" säger jag.
"Nej då" säger försäljaren. " Det är bara att logga in på våran hemsida med din inloggningskod och uppge ditt kundnummer så avslutas prenumerationen direkt"
" nej " säger jag " Jag vill inte"
" Men Dan" säger försäljaren,nu mindre trevlig i tonen " Var klämmer skon egentligen?"
Jag svarar  att jag har så otroligt dåliga erfarenheter av liknande företag och att jag helt enkelt inte vill ha med dom att göra " Hej då "

Efteråt tänkte jag på vad försäljaren sagt om min skräppost så jag beslöt att kolla upp den.
Oj oj oj ... Förutom karamba,smartleeds och några till företag som lovar att jag nästan vunnit en storvinst ,eller vill låna ut pengar,så hade jag fått mail ifrån en massa okända brudar. Malin Nilsson,Helena,Julie Lindström,Pernilla Engström,Petra Johansson,Emma Sjödin,Lisa Engström och nån Maj-Britt.... Wow! För en kort sekund tänkte jag att jag blivit poppis bland brudarna,och jag började undra över varför jag fått denna rockstjärnestatus?
Nästa tanke var att det här är nåt skumt...Dom är ute efter mig.
När jag öppnar mailen så visar det sig att dom inte alls är ifrån några brudar,utan skumma företag på Malta som säger att jag vunnit mobiler,trisslotter eller tabloider.En del hade kopplingar till tävlingar på ICA och Willys hävdar dom. Dom vill bara att jag bekräftar så ska dom skicka prylarna. När jag gör det så hamnar jag bara i en tävling och har inte vunnit nåt,och kommer så klart inte att göra det heller.

Vad fan har hänt med Sverige ? Det finns tamefan ingen heder kvar alls bland säljare. Bondfångeriet når nya oanade höjder hela tiden. Vad ska man ta sig till ? Man törs inte svara i telefon längre. Man törs inte öppna ett mail heller. Vem kan man lita på ?

torsdag 25 september 2014

Hästmannens sista strid



Jag såg nyss dokumentärfilmen Hästmannen sista striden. På TV2.
Filmen gör mig bedrövad. Det moderna Svenska samhället har blivit som ett byråkratiskt självspelande piano som inte går att stoppa. Orättvisan måste ha sin gång.Även när byråkraterna vet att dom har fel så rycker dom bara på axlarna och låter kvarnarna mala ner människor till oigenkännlighet.

Den stackars hästmannen får inte ha kvar sina hästar. Hans brott är att han lever som för 100 år sedan.
Han passar inte in i det moderna samhället. Länsstyrelsen hävdar att han missköter sina hästar,men kan inte precisera hur. Hästmannen undrar hur hans hästar kunnat överleva i så många år med hårt jobb i skogen och på åkrarna om han har misskött dom ?

Han blir dömd till att inte gå närmare ett djur än 4 meter.

När han till slut inser att myndigheterna tänker komma och avliva hans 3 ardennerhästar väljer han förtvivlat att ge bort dom gratis åt en bonde som lovar att dom får det bra. Men bonden säljer den ena av hästarna och slaktar dom 2 andra.

Det känns som om nästan alla försöker utnyttja hästmannens godhet. I det moderna psykopatsamhället ska man roffa åt sig och blåsa den man kan. Hästmannen är bara en dum byfåne som tror att han lever på 1800 talet,och som inte har fattat att man inte kan bli lycklig av att gå bakom en häst på en åker och lukta på blommor.

Vi har väldigt mycket att lära av hästmannen. Men tyvärr tror jag att det är försent. Våra hjärnor är förstörda av den allt hetsigare pryljakten på lyckan. Den moderna människan klarar inte av att hugga ved och värma badvatten på spisen.Gå på utedass på vintern i fotogenlampans fladdrande sken.
och vi har inte ro i kroppen att lukta på blommorna på åkern och det nyslagna höet.

tisdag 23 september 2014

Varför ska gamlingar duscha ?

Jag hörde på nyheterna att gamlingar som är beroende av hemtjänsten bara får duscha en gång i veckan.

Vadå en gång i veckan ? Det är ju på tok för mycket. Det vet väl alla att så där gamla människor är vana vid att bada 2 gånger per år,vare sig det behövs eller inte. Jul och midsommar.
Varför ska vi börja klema bort dom på äldre dar ? Det är ju skillnad på unga aktiva människor som vant sig vid att duscha ofta och ständigt vara fräscha....Gamlingar luktar ju skit och piss hela tiden ändå....Även om dom duschar.. Det är liksom bortkastade pengar. Det kostar säkert 5 kr extra varje gång dom duschar.... Det blir mycket pengar varje år som cheferna skulle kunna åka på rekreationskurser och utvecklingsseminarium för.

Sen måste man förstå att personalen som ska duscha gamlingarna inte har tid med sånt trams.Dom måste ju hinna ut och röka också. Dom får ju inte röka inne hos gamlingarna längre.

I en del kommuner har man kommit på att bara ge gamlingarna ett halvt ägg till frukost. Där spar man in lite pengar + att gamlingarna förhoppningsvis pruttar lite mindre äggfis,och då behöver dom inte duscha. Win win.
Om det finns flyktingar i kommunen så är det viktigast att dom får duscha. så att dom känner sig välkomna. I annat fall kanske dom inte tar hit sina föräldrar mostrar och farbröder.

Jag tror inte att folk i allmänhet har fattat hur dålig ekonomi många kommuner har egentligen.Det blir bara fler och fler gamlingar som kostar pengar. Det går inte. Vi måste mota Olle i grind. Om gamlingarna får ha det för bra så blir dom bara äldre och kommer att kosta  ändå mer pengar.

Pengarna behövs till supersnabba fiberbredband,utsmyckning av rondeller,offentlig konst samt gratisbussar i centrum.
Sporthallar,hoppbackar och satsningar på elitidrott är ju också viktigt för att sätta kommunerna på kartan.
Dessutom  måste chefer inom kommun och privata vårdbolag ha bra löner så att dom inte tar toppjobb i utlandet istället.

En del försvarar gamlingarna med att det faktiskt var dom som byggde landet,och skapade våran välfärd. Sicket trams... Dom byggde kanske upp våran välfärd,men vilken tid det tog. Inte gick det snabbt heller. Vi raserar välfärden mycket snabbare än vad dom byggde upp den. Alltså är vi mycket effektivare och bättre än gamlingarna.
Förresten kan dom skylla sig själva att dom släppte fram en generation som inte visar respekt.
Skit på er gamlingar !



söndag 21 september 2014

BITTERPITTEN är rökt

Jag skulle elda i vedspisen i förrgår-kväll .Det var väl några veckor sen jag eldade ,och lite fuktigt rått väder,så det rykte in. Det händer ibland men det bruka räcka med att jag tänder en liten pappers tuss som jag stoppar in i draghålet i skorstenen,så brukar draget komma igång,och spisen slutar ryka in.

Men nu gick det inte att få drag i spisen. Jag försökte 3 gånger med papperstussen men det rykte bara värre och värre. Brandlarmen började tjuta.Först den nere och sen den på övervåningen. I ren panik sprang jag runt och öppnade alla fönster och dörrar. Sen sprang jag ut och letade på min sotarviska. På väg upp på taket kunde jag se hur röken bolmade ut ur fönsterna. Upp på taket och i med viskan i skorstenen. Först satt jag den i fel rök-kanal så att det rasslade ner ett stort getingbo genom  ventilationsluckan ovanför spisen,men sen blev det rätt och plötsligt bolmade röken ut ur skorstenen som den ska.

Då kom jag att tänka på att sotaren varit här i veckan. Men inte fan hade han sotat heller.På räkningen som jag fick står det Kontrollavgift första objektet,kontollavgift andra objektet samt grundavgift Brandkontroll. Han var här i en kvart, lyste med en ficklampa lite här och där,och för det ska jag betala 1065 kr. Och då har han inte ens sotat !
Vad gjorde han då ? Brandkontroll !? Aha han kontrollerade alltså att det inte brann... Jag misstänker starkt att han även såg till att det inte skulle kunna brinna nå mer...Iaf inte i spisen.
Dom är ute efter mig !

onsdag 17 september 2014

Bacillskräck !?

Svenska hushåll slänger mat för 24 miljarder per år helt i onödan.
Folk tror att bäst före datum betyder sista förbrukningsdag,och att en öppnad förpackning måste slängas efter ett par dar.
Förr då visste folk att dom skulle smaka och lukta på maten för att veta om den var otjänlig eller inte.Men moderna människor har fått en helt otrolig bacillskräck har jag märkt. Dom vågar inte lita till sina sinnen och är rädda för allting som inte är purfärskt.
Nej släng maten bara och köp nytt..För säkerhets skull.

Men det är klart... Vad kan man begära av moderna människor som tror att dom lagat till pölsa eller ärtsoppa när dom värmt på en färdig konserv !?

Livsmedelsverket har också bacillskräck. Eller om det är butikerna själva,jag vet inte. Men nån har iaf bestämt att maten inte får säljas när bäst före datumet gått ut. Det har resulterat i att jag flera gånger köpt 24 månaders lagrad ost för halva priset ,med kort datum ?  Öh hur tänkte dom där... Jag hade den flera månader till och den blev bara bättre.

Iaf så kom grannen med en svartvinbärs sylt som han hade i källaren,och undrade om jag vågade prova den. Hans mor hade gjort sylten för 20 år sen och grabbslarvern vågade inte prova sylten trots att han är 70 år.
BITTERPITTEN provade sylten på en havregryns - sull med mjölk. Det var inget fel på den. Det var inte den allra godaste jag ätit,men iaf bättre än köpesylt.

Se och lär av BITTERPITTEN. Nästa vecka ska jag testa en surströmming ifrån -72.
Eller.... Nja. kanske inte  :)

måndag 15 september 2014

Demokratin i Sverige sätts ur spel

Valet är över. Svenska folket har sagt sitt.Sverigedemokraterna blev dom stora vinnarna.Framförallt tror jag det beror på hur media och dom andra partierna hanterat SD. Expressen som samarbetat med kriminella vänsterextremisterna i Researchgruppen för att hänga ut Jimmi Åkessons privata bank konton och nätspel är bara ett exempel....Folk blir förbannade på oseriös journalistik.
Efter att ha följt Både Expressen och Aftonbladet under den här valrörelsen så är jag den sista att sörja om dom får lägga ned sina tidningar.

Nu när valresultatet är klart och SD har fått nästan 13% och är Sveriges tredje största parti,så lovar dom andra partierna dyrt och heligt att dom ska samarbeta över blockgränserna för att isolera SD totalt.
Vad är dom så rädda för ?.... Jo om SD får påverka flyktingpolitiken i Sverige då får vi en flyktingpolitik som liknar våra grannländers och EUs flyktingpolitik,och då är vi helt plötsligt en Fasciststat....Det betyder alltså att vi än så länge är det enda landet i nordeuropa som inte styrs av en Fasciststat.
Jag tror inte jag är ensam om att tycka att det känns lite märkligt att resten av Europa är Fascister och rasister...Men eftersom Pk media och dom övriga partierna bestämt sig för att det är så,och bestämt sig för att sätta demokratin ur spel och totalt isolera SD,så kommer vi att fortsätta att få se fattiga kommuner som tvingas ta emot flyktingar som dom inte har råd med.Vi kommer att fortsätta se hur gängkriminalitet och utanförskap växer bland invandrare som inte integreras och tvingas bo i getton utan jobb och riktiga bostäder. Vi kommer att fortsätta att se när den rika befolkningen stänger invandrarna ute ur sina fina bostadsområden medan dom fattiga lågutbildade människorna ser hur välfärden trängs undan och samhället faller ihop runt omkring dom.
Men vi lågutbildade låginkomsttagare begriper ju inte vårt eget bästa..Vi ska ju öppna upp våra hjärtan mot omvärlden sa Reinfeldt.... Nu avgår han...Han ska visst flytta till Rinkeby...Eller var det Tensta ?

torsdag 11 september 2014

Arbetsförmedlingen har lyckats !?

I morse hörde jag på nyheterna att arbetslösheten gått ned.Framförallt bland ungdomar har arbetslösheten gått ner, sa dom.
 Den här nyheten  låter ju som ett beställningsjobb från regeringen,dom sista dagarna före valet.Det kanske det är också ?
 Hur som helst så tror jag att arbetsförmedlingen  har fel. Nyheten bygger nämligen på antalet inskrivna på arbetsförmedlingen. Ni kanske tror att alla arbetslösa är inskrivna på arbetsförmedlingen ? Det var förr det. Välkommen till det nya Sverige. Nu för tiden när ungdomar inte har nån A-kassa,och bara blir förnedrade på arbetsförmedlingen så väljer väldigt många av dom att inte skriva in sig där.Arbetsförmedlingen bryr sig iaf bara om dom med A-kassa ,är en vanlig kommentar ifrån arbetslösa ungdomar.
Jag har hört många berättelser om hur ungdomar blir förnedrade av arbetsförmedlare.Många får inte ens träffa en arbetsförmedlare fast dom köar i flera timmar,utan hänvisas till en dator. Där får dom veta att dom måste vara beredd att ta ett jobb varsomhelst i hela Sverige.Om dom då ändå inte får nån ersättning vad finns det då för anledning att skriva in sig där ?

Många ungdomar i dag jobbar t.ex 25% på Mc Donalds(Då kan Mc Donalds ringa in dom på jobb när som helst på dygnet utan att betala övertid) sen jobbar dom kanske några timmar åt nån städfirma,och lite extra inom hemtjänsten. Vilken A-kassa ska dom då vara med i ? För många känns det meningslöst att vara med i A-kassan överhuvudtaget. Dom kan ju jobba så här i flera år utan att få ihop nån A-kassa iaf. Sen gäller inte A-kassan i många andra länder heller. Det fick min dotter bittert erfara.

Sen när ungdomarna inte har jobb längre då lever dom på sina föräldrar eller sambos. En del tar mera studielån och går nån utbildning som dom inte är intresserad av.Andra sticker till Norge på jobb eller hankar sig fram på svartjobb. Några lever på kriminalitet. Men ingen av dom syns i statistiken som arbetslös. Att få unga människor att falla ur systemet är ju ett mycket bra sätt att få ner arbetslöshetssiffrorna. Heja Sverige !

måndag 8 september 2014

Girl Power

I Lördags blev det en heldag i Falun. Först DAK marknaden.
Kanonväder och mycket folk. Men shit vad dyrt allt har blivit på marknaden. Det mesta som fanns till salu går att köpa på Blocket och Tradera för halva priset.
Parallellt med bildelarna så fanns det också en hel del mysko prylar.Lite peddovarning kanske ?
Och vad är det här ?
En apa med nerdragna byxor satt och sket
Skit samma. Efteråt så hamnade jag på gratisfestivalen " Granny goes street"
Vi tänkte höra Dough Seegers.
Men innan han skulle spela så var det ett band med småtjejer som spelade. Tro det eller ej,men dom spelade gammal hårdrock från 70-talet. AC/DC,Led zeppelin och Hurriganes blandat med eget material. Alltså 40 år gammal gubbrock spelad av småtjejer på ca 20år. Helt galet !
Tänk er om några ungdomar skulle ha spelat 30-tals swing på 70-talet liksom. Det hade inte hänt.
Men dom här tjejerna var skitbra. Deras Farsor måste vara i himmelriket.
Tänk er när nån frågar " Hur går det för lilljäntan din ?" " Jo sörru hon spelar 70-tals Rockenroll i ett band" Wow !
Klicka på länken nedan så får ni själva se
Heavy Tiger - Whole lotta Rosie

Dough seegers då ? Jo han var helt ok.


torsdag 4 september 2014

BITTERPITTEN kollar in valaffischer

Det är inte helt enkelt att begripa valaffischernas budskap alla gånger.Ta den här t.ex.Först står det att vi ska kryssa nr 13 till riksdagen.Sen en bild på på kandidat nr 13 framför en förfallen fäbod så man ska förstå hur gärna han vill bort från landsbygden till riksdan istället. Sen texten "För en välfärd i Dalarna utan vinstjakt och utförsäkringar"  Jaha hur ska vi tolka det här då ? Om jag kryssar in honom i riksdagen slipper jag bli utförsäkrad då ?  Har han snackat med dom andra sossarna om saken,eller kör han sitt eget race ? Om det är hans eget hittepå så känns det lite osäkert om han ska fixa det. Om dom andra sossarna tycker lika då vet jag inte varför vi ska kryssa på just nr 13

Nästa förstår jag inte heller riktigt. En bild på en Moderatkvinna med texten " Det ska va trygt att bo i Säter"
Polisstationen i Säter är sen länge nedlagd .Det är ett faktum som inte politikerna i Säter kan göra något åt(dom har försökt) Polisen är benhård på den punkten.Resurserna behövs till annat. Vad är det då hon menar ? Hon ser ju inte så tuff ut,men skenet kan bedra. Hon kanske ska patrulera Säters gator själv,och skrämma bort buset ? kanske med hjälp av några fas 3 are. Men borde hon inte haft en lite tuffare outfit på bilden då ?

Nästa är riktigt skum. " Höj bidragen till enskilda vägar och minska på kontrollen"
Ska man minska kontrollen av dåliga vägar ? Hur ska man då veta om dom behöver fixas till ?
Eller är det bidragskontrollen som ska minskas ? Ta bidragen och gör vad du vill med dom liksom.
Känns som det är nåt mygel iaf.

Nästa måste handla om flyktingpolitiken.Men det står inte något partinamn på affischen.
Sen förstår jag inte varför den sitter uppsatt vid entrén till säters camping ?





måndag 1 september 2014

BITTERPITTENS Valguide

Eftersom det snart är val,och ingen annan gör en opartisk valguide så blir väl jag så illa tvungen.
Ni behöver inte tacka mig. Gå och rösta bara. Det är tack nog.
 Men snälla..... Inte på nåt av dessa partier.

 SOCIALDEMOKRATERNA (Sossarna)
Det största partiet,och det parti som har haft makten oftast.Det är också det mest odemokratiska toppstyrda maktfullkomliga partiet av alla.Socialdemokraterna låtsas att dom är ett arbetarparti,eftersom dom var det en gång i tiden. Men det enda som finns kvar av den tiden är att alla arbetare som är med i fackföreningen blir tvingade att betala en del av fackavgiften till socialdemokraterna.Första majdemonstrationerna är också kvar från arbetartiden. Då ska alla sossar ut och protestera mot staten och kapitalet.Även när sossarna själva har haft makten så protesterar dom och låtsas att nån annan styr.Fackpampar brukar tala om höjda kvinnolöner på första maj. Resten av året måste dom ta sitt samhällsansvar och se till att hålla nere kvinnolönerna.

Politiskt har dom gått åt höger och står väldigt nära Moderaterna i många stora frågor.Dom brukar låtsas att dom tycker annorlunda men sen håller dom med moderaterna i smyg.T.ex. Så protesterar dom högljutt åt Moderaternas slopade fastighetsskatt men lovar samtidigt att inte ändra på den om dom vinner valet.
I kärkraftsomröstningen tyckte dom också lika som moderaterna men låtsades att dom hade en egen linje 2. Det var också Sossarna som tillsammans med moderaterna lurade Svenska folket att gå med i EU.och blev skitsura när dom inte fick oss att byta kronan mot Euron.
Sossarna gillar mutor och vapenaffärer och var inblandade både i Boforsskandalen och vapenaffären till Saudiarabien.

MODERATERNA (M)
Det gamla högerpartiet som låtsas att dom är det nya arbetarpartiet.
Räknenissar har räknat ut att om det är tillräckligt dyrt att gå arbetslös så tvingar man folk att jobba,och då är man ett arbetarparti.
 Men om det är 500 sökande på varje jobb,så kommer ju knappast fler i arbete.Dessutom har det aldrig varit så många som står utanför A-kassan som det är nu,mestadels fattiga ungdomar som tvingas leva på sina föräldrar.Räknenissarna glömde att det måste finnas jobb om deras teori ska fungera.Eller räknade dom med alla Norska jobb måntro?
Moderaternas politik går i stort sett ut på att sänka inkomstskatterna så att dom rika blir rikare.Sen höjer man skatterna på sånt som drabbar fattiga.T.ex El, Bensin.fordonsskatt.Försäkringsskatt.mm.Är man fattig får man skylla sig själv. Det är bara att jobba på så blir man rik med nya Moderaterna. Moderaterna älskar USA och vill att vi går med i NATO.

MILJÖPARTIET (MP)
Det mest extrema partiet i Sveriges riksdag.MP är mer en sekt än ett parti.Dom låtsas att dom är ett landsbygdsparti men består till större delen av en massa verklighetsfrånvända storstadsflummare som lovar utbyggd kollektivtrafik och elbilar till alla.Detta ska finanseras med höjda bensinskatter.MP har också föreslagit ett räntefritt samhälle.medborgarlön och fri invandring.Nu senast föreslog dom en pant på 100 kr på alla gamla mobiler som går till återvinning.Det blir mycket pengar på 4 miljoner mobiler per år.knappast bra för miljön heller eftersom det bara leder till att folk köper ännu fler mobiler,och slänger dom gamla med gott samvete.
Med MPs politik blir det ingenting kvar av landsbygden förutom vindsnurror.


SVERIGEDEMOKRATERNA (SD)
SD bestod från början av folk från fascistiska och nazistiska partier.Men nu har Jimmie Åkesson  tagit över partiet och gjort det till sitt.Nu städar han ut gamla nazzar för fullt så fort dom råkar prata brevid mun och avslöja sitt rätta jag .
Bortsätt från invandringen så ligger dom ganska nära KD politiskt.
SD skulle inte ha haft en chans att bli så stora som dom är om det inte vore för 2 saker.

1.  SD är det enda partiet som ifrågasätter varför Sverige ska ha en annan invandringspolitik än resten av världen.Och undrar hur vi ska ha råd med massinvandringen.

2. Dom är så hatade av media,andra politiska partier och etablissemanget att demokratin satts ur spel.Detta retar folk till vansinne, och får folk att proteströsta på SD,om inte annat så bara för att sätta ett finger i ögat på PK Sverige.

FOLKPARTIET
Låtsas att dom är folkets parti och att dom har stort inflytande i politiken.Men egentligen är dom ett litet litet stödparti åt Moderaterna, som tack vare att dom driver typiska moderatfrågor ger sken av att ha inflytande.
Inför valet försöker dom profiliera sig med hårdare tag i skolan,ett starkt försvar och fler kvinnliga styrelseledamoter.Det kallas visst feminism utan socialism,när dom vill ha in kvinnor i styrelser istället för att ge dom en bättre arbetsmiljö i vården.

CENTERPARTIET (CENTERN)
Var en gång i tiden det stora landsbygds och miljöpartiet. Dom låtsas att dom är det fortfarande.
I verkligheten har dom helt tappat greppet och identiteten och vet inte vilka dom är.Dom kommer ibland med lite tokiga desperata utspel som månggifte,fri invandring,lönedumpning för att få billig arbetskraft till landsbygden.
I praktiken har dom ingenting att säga till om utan har blivit ett stödparti åt Moderaterna.
Stackars Annie Lööf ,hon är ju så söt.

VÄNSTERPARTIET
Hette förut vänsterpartiet kommunisterna,och det är precis vad dom är. Dom böt namn när det blev politiskt omöjligt att kalla sig kommunist.Historiskt har dom både stöttat Stalin och Hitler.
Deras partiledare Jonas Sjöstedt är en hyvens karl som försöker städa upp i leden av odemokratiska partimedlemmar. Men han har det inte lätt med alla unga vänsterhuliganer som fått för sig att demokrati är när vänstern bestämmer vilka åsikter som är rätt.Sen slår dom in sanningen i skallen på folk som tycker olika. Ändamålen helgar medlen. Som dom alltid gjort för kommunister.


KD (Kristdemokraterna)
Låtsas att dom är ett modernt familjeparti som värnar kärnfamiljen.
Men egentligen vill dom vara som som den kristna högern i USA eller som Livets ord i Sverige.
Fick dom makten så skulle det snabbt bli aga och bibelläsning i Skolan.Aborter förbjudas och Homosexuella skulle kriminaliseras.
Men av rädsla för att åka ur riksdagen har KD tvingas tona ner sitt abortmotstånd ,och delta i Pridefestivalen.

F!
Låtsas att dom är ett galnare alternativ till Vänstern, med rabiata feminister som hatar män.
Men egentligen är dom bara Gudrun Schymans privata projekt för att återigen bli höginkomsttagare på skattebetalarnas bekostnad.